Blogroll

!-- nuffnang -->

EXCHANGE LINK 1000 PAGE VIEW

Wednesday, 12 February 2014

IKLAN : H12-MEDIA ADVERTISING

SALAM DAN APA KHABAR KORANG SEMUA. UNTUK POST KALI NI AKU NAK SHARE PASAL CARA BARU DAPAT DUIT MELALUI IKLAN. KALAU SEBELUM NI KORANG BIASA DENGAN NUFFNANG DAN ADVERLETS, APA KATA KORANG TRY PULAK H12 NI (www.h12-media.com). AKU SEBELUM NI PUN GUNA NUFFNANG DAN NAK TUNGGU DAPAT RM50 PUN AMBIK MASA SETAHUN. DENGAN TRAFIK YANG RENDAH DAN GLITERITTI YANG TIDAK MEMBANTU MEMBUATKAN KORANG JUGA RASA TAK NAK AMBIK TAU DAH KAN. MUNGKIN PATUT CUBA DENGAN H12 NI, MACAM YANG LAIN JUGA LETAK IKLAN DAN TUNGGU UNIK KLIK. AKU BARU PASANG SEHARI DAH DAPAT USD0.05. JADILAH. RASA MACAM BEST. MUNGKIN NAK BYE2 KAT NUFFNANG KOT. KITA TUNGGU. EH KORANG NAK TAU LAGI LANJUT SILA KLIK GAMBAR ATAU LINK TU. ENJOY BLOGGING :)


1 comment:

Gombug said...

Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
Baca selanjutnya...


Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) Teknologi Maklumat Terteruk: Terdapat beberapa individu yang disenaraikan oleh readwriteweb.com di antara ketua pegawai eksekutif(CEO) yang paling teruk bagi peneraju industri teknologi maklumat.Baca selanjutnya...Flashback trojan: Ancaman virus terbesar bagi pengguna Mac Apple. Serangan virus Flashback ini boleh dikatakan di antara ancaman virus platform Mac OS yang paling terbesar dalam sejarah tersebar sejak era virus disebarkan melalui disket. Boleh dikatakan insiden merupakan serangan yang paling ketara dalam sejarah ke atas pengguna Mac di mana sebelum ini amat jarang untuk diketahui sistem operasi tersebut mempunyai ancaman virus. Baca selanjutnya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...